Bovil_Nieuwe-mensen-Rachelle

Rachelle haar roots liggen in een klein Limburgs dorpje, maar ze deed voor haar werk internationale ervaring op als Sales/Key Account Manager in onder andere Londen en Indonesië. Na 2 jaar op Bali gewoond te hebben kwam ze terug naar het Eindhovense, waar ze inmiddels al weer 3,5 jaar woont. Rachelle is een echte foodie en gek op sporten, musea bezoeken en kookboeken lezen. Ze staat te popelen om onze klanten van dienst te zijn!

Bovil_Nieuwe-mensen-Cristina

Cristina is geboren in Moskou en opgegroeid in Italië – in een stadje dat beroemd is om zijn kaas. Voordat ze 2 jaar geleden naar Nederland kwam, deed ze ruimschoots ervaring op in Italië, onder andere bij het internationale sportmerk Champion. Verder is Cristina gek op hoogtes, een muziekliefhebber, een enorm slechte kok, én een dierenvriend (en dus vegetariër) in hart en nieren. Haar motto? Carpe Diem.

Bovil_Nieuwe-mensen-Wouter


Wouter
start met z’n eerste job als Account Executive bij Bovil! Een 23-jarige jonge hond, net zijn diploma Associate Degree behaald én al weer begonnen met een 2-jarige deeltijd studie Commerciële Economie. Als ie vrije tijd overhoudt kun je Wouter wakker maken voor een leuk festival, goeie biertjes of een skitripje. Hoe dan ook, hij heeft er zin in bij Bovil.