Eenvoud = complexiteit overwinnen.
Think it simple.

Complexiteit vertraagt voortgang.
Think it simple.

Complexiteit is de vijand van actie.
Think it simple.

Vergeet wat je niet nodig hebt.
Think it simple.

Iedereen kan alles ingewikkeld maken.
Think it simple.

Complexiteit is duur.
Think it simple.

Zorg voor focus in je marketing.
Think it simple.

Dingen moeilijker maken is vrij simpel.
Dingen simpeler maken is daarentegen vrij moeilijk.
Think it simple.

Omarm complexiteit, maar vereenvoudig.
Think it simple.

“Mogelijk effect van vitamine D op coronavirus”

Zo stond woensdag 28 oktober jl. te lezen op de website van de NOS. Een interessant artikel, dat dieper ingaat op de voordelen die vitamine D voor ons lichaam heeft. En dan met name in relatie tot het coronavirus.

Dat vitamine D essentieel is voor een goede gezondheid is al langer bekend. En dat halen we uit zonlicht, voeding of supplementen. Vooral dat eerste staat steeds vaker ter discussie, omdat zonlicht schadelijk kan zijn. Tegelijkertijd is het ook zo dat supplementen niet altijd dezelfde resultaten boeken als echt zonlicht. Toch blijkt dat dit zon- of UV-licht de belangrijkste en beste bron is voor de aanmaak van vitamine D. Hoe dan de wintermaanden door?

Onze klant Sunshower houdt zich er dagelijks mee bezig en heeft de oplossing: Sunshower. De producten van Sunshower leveren veilig UV-licht, gewoon thuis onder de douche. Met alle voordelen van dien. En zeker met de donkere maanden die voor ons liggen is dat – ook in het licht van dit artikel – een slimme oplossing om je gezondheid op peil te houden.

Lees hier het artikel op de website van de NOS.
Lees hier meer over Sunshower.