Michiel Scheeren

Goals – the job challengers komt naar het Klokgebouw

Terug Goals – the job challengers  komt naar het Klokgebouw

Met ingang van 1 juli krijgen we nieuwe medebewoners in het Klokgebouw: Goals – the Job Challengers.

Goals heeft net als wij diepe wortels in B2B marketing en richt zich op het uitdagend positioneren van werkgevers  en inspireren van medewerkers.

“Goals helpt bedrijven een challenging company te worden. Een organisatie die toptalent vindt en wint, door medewerkers uit te dagen in alle fases van de candidate en employee journey. Die medewerkers centraal stelt. En die werk- en merkwaarden op elkaar afstemt. Dit doen we met advies, uitdagende communicatie  programma’s.”

GOALS-BOVIL

Deze visie sluit naadloos aan op die van \BOVIL. Immers in een B2B omgeving is het de organisatie en daarmee de mensen die er werken die voor een belangrijk deel de propositie van organisatie en producten bepalen. Internal branding krijgt hiermee meer handen en voeten dan Internal communicatie. En het is op dit snijvlak dat Goals verder gaat. Daarmee zijn ze een gesprekspartner voor H&R afdelingen en verbreden ze de propositie van \BOVIL en vice versa.

Door elkaar op te zoeken en vanuit hetzelfde kantoor te werken kunnen we onze klanten breder en completer ondersteunen in hun B2B marketing. Want; Je merk, dat ben jezelf!

Terug

In de toekomst op de hoogte blijven van nieuwe berichten op onze blog? Vul dan hieronder je e-mailadres in.

Verzend