Hét B2B reclamebureau voor strategie, creatie en activatie

Onze dienstverlening omvat de strategische ontwikkeling, creatie en activatie van merkidentiteiten, campagnes en content. Hierbij werken wij met verschillende specialisten, elk met een eigen discipline. Dankzij een naadloze samenwerking tussen deze uiteenlopende expertises kunnen we excelleren op elk gebied en voor elke vraag.

Elke dag zijn wij – vanuit het Klokgebouw in Eindhoven – met een team van zeer gemotiveerde en kwalitatieve mensen in de weer om het beste B2B werk voor onze klanten te maken. Door complexe materie simpeler te maken, zowel strategisch, creatief als in de activatiefase. Zo creëren we altijd impact met diverse diensten, op welke manier dan ook.

Laat B2B werken voor merken

Bij Bovil leveren we een uitgebreid pakket aan diensten. Van strategie, creatie tot activatie, alles is gericht op het vertalen van complexe inhoud naar een helder en eenvoudig verhaal.

In de strategiefase wordt al geschakeld met het creatieve team, terwijl in de activatiefase account-mensen en creatieven samenwerken met onze studiomedewerkers en ons netwerk van externe specialisten. Het plannen van activaties is daar één kant van, waarbij het ontwikkelen van contentkalenders, social media planningen en campagne uitrolplannen centraal staat. Aan de andere kant is er natuurlijk de productie. In onze studio beschikt elk teamlid over een eigen specialisme variërend van DTP en video editing tot 3D en design.