Melanie, account executive@Bovil B@B Reclamebureau Eindhoven

Meet Melanie!
27 lentes jong, wonend in Eindhovense en gek op fotograferen, reizen, gezelligheid (gin-tonics!) en sporten. Onze gloednieuwe account-collega Melanie – afgestudeerd in Commerciële Economie & Leisure Management aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven – is van alle markten thuis. Dat blijkt ook wel uit haar CV tot nu toe; 4,5 jaar ervaring als accountmanager bij Organisatie Groep Zuid, een beurzen- en evenementenorganisator én actief als bestuurslid Evenementencoördinatie en als commissielid in de commissies Communicatie en Werving voor KWF Kankerbestrijding. Kortom; een veelzijdige dame waar we maar wat blij mee zijn. Welkom Melanie!

Roel, medewerker studio @Bovil B2B Reclamebureau Eindhoven

Onze studio breidt uit!
“Fool by nature, freak by choice.” Onze nieuwste aanwinst in de studio weet zichzelf mooi te omschrijven. Meet Roel Mollen: 38 jaar oud, vader van Dave en een tweede op komst en woonachting in het Noord-Brabantse Luyksgestel. Roel heeft al ruime ervaring binnen de reclame en weet zijn dtp-skills uitstekend te combineren met een ontwerp-oog. Komt dat even goed uit! Verder is Roel gek op muziek en nieuwe bands ontdekken en gooit ie zo nu en dan een hengeltje uit om te relaxen aan de waterkant. Hij is er dus in elk geval klaar voor bij Bovil. Welkom Roel!

Tessa, account executive @Bovil B2N Reclamebureau Eindhoven

Nieuw account talent
Kersvers binnen onze account-brigade: Tessa. Tessa is 25 jaar en woont op dit moment in Tilburg. Deed ervaring op als inkoper van creatieve en educatieve producten voor grote retailbedrijven, zowel nationaal als internationaal en werkte al eerder bij reclamebureaus als account/projectmanager. Tessa is gek op haar vriend, sushi, Carnaval, feestjes in het algemeen, een goede film kijken, Beyoncé, een nieuwe serie ontdekken op Netflix, gin-tonics, uit eten gaan en de zomer. Maar bovenal staat ze te popelen om gas te geven bij Bovil. Mooi! Dat gaat dus helemaal goedkomen hier. Welkom Tessa!