Wij zoeken een project/account manager!

Loop jij warm voor mooie internationale B-to-B-accounts? Sta jij je mannetje (of vrouwtje) als het gaat om klanten adviseren, ontzorgen en deins je niet terug voor uitdagende deadlines? Dan moeten wij jou hebben!

Wat zoeken we precies?
Een project/account manager met ca. 5 jaar bureauervaring. Je weet hoe je planning en kosten moet bewaken. Hoe je projecten het beste en meest efficiënt kunt handlen. Maar bovenal weet je ervoor te zorgen dat onze klanten van je gaan houden. Omdat je altijd accuraat reageert en aan alles denkt. Omdat je ze altijd een stap voor bent en dat zij weten dat ze je maar één keer om iets hoeven te vragen om het geregeld te krijgen.

Je bent secuur en ligt niet wakker van wisselende deadlines en prioriteiten waardoor je opnieuw moet schakelen. Getting things done is wat in je natuur zit. Je durft met klanten in discussie te gaan, maar altijd op een prettige en constructieve wijze. Omdat je vindt dat iets beter kan. Omdat er meer in zit en jij vindt dat het een gemiste kans is dat er niet uit te halen.

Je bent een prettige persoonlijkheid en weet dingen bij je collega’s en klanten voor elkaar te krijgen. Gewoon omdat ze het je gunnen en omdat jij ook voor hen klaar staat. Omdat je fijn in de omgang bent. En omdat je als geen ander van aanpakken weet.

Klinkt dit helemaal als jou? Dan maak jij het verschil bij \BOVIL! Mail naar Michiel Scheeren (michiel.scheeren@bovil.nl) en we maken een afspraak. Tot snel!

Terug naar Werk